Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

leveranstid

Ta emot internationella order ta 4-8 arbetsdagar. I allmänhet den totala bearbetningstiden och transport är lika med den totala leveranstiden. Bearbetningstiden varierar i allmänhet från 24 timmar till 2 dagar. Handläggningstiden inkluderar mottagit din beställning, överföring av information till rätt lager, packning och leverans objektet till. Efter avslutad behandling börjar release. Sändningstiden är kuriren transittiden från lagret till din leveransadress.

Internationell frakt

Vi erbjuder expressleverans med kartongen och bekräftelse försäkring spårning. Det brukar ta 4-8 arbetsdagar för leverans. 24-48 övertid för bearbetning tid och kan ta upp till 48 extra timmar i fall vi behöver kontakta betalning processor för verifiering av kreditkortet.

Vi kommer inte att vara ansvarig för att ta ut tullavgifter i varje land. Vi tar fullt pris leverans för alla returer och internationell handel. För paket outtagna eller returneras på grund av ofullständig adress, kommer den faktiska kostnaden för frakt dras av från bidraget.

Om din beställning inte fram i tid, kan det bli förseningar på grund av bearbetnings ersättning anpassad för ditt land. Tveka inte att maila oss för att hjälpa dig att hitta paketet när som helst.

Försändelsespårning

Order spårning finns i sidan Mitt konto eller skicka en länk spårning med spårningsnumret via e-post när ordern levererades. Om din beställning är försenad, måste du tänka på följande punkter: Leverans sker endast på vardagar, måndag till fredag.

Vissa parter att bärarna inte samlar in eller transport.

Vänligen kontakta oss för ytterligare hjälp.

Återgång politik

Vi strävar efter att sälja högkvalitativa produkter vi hoppas att du kommer att njuta av att använda, men vi vet också att för en eller annan anledning, kan det finnas en tid när du behöver byta eller lämna tillbaka något du har köpt. Var noga med att läsa dina poster noggrant innan de används eller är installerade. Vi rekommenderar också att du håller ditt kvitto nummer eller ordning, som ligger på orderbekräftelsen eller paketleveransföretag, som kan vara nödvändiga som inköpsbevis vid eventuella frågor efter försäljningen.

Om jag ändrar mig ...

Defekta objekt

Objekt ska kontrolleras av vårt team av produktutvärderingar och om objektet anses defekt på grund av tillverknings- eller materialfel, kommer vår webbplats att återbetala eller ersätta utan fraktkostnader. Om inte anses vara defekt, kommer inte att kvalificera sig för ett utbyte eller återbetalning under denna typ av avkastning.

utbyta

Alla internationella avkastning bör returneras inom 30 dagar från mottagandet av ordning. Fraktkostnader för internationella utbyten belastar kunden (Om felet orsakades av oss). Alla skatter, avgifter eller skatter som ska betalas för åter objekt är ensam ansvarig för kunden.

instruktioner för återvändande

Följ instruktionerna nedan för att returnera en vara:

Vänligen skicka oss ett e-postmeddelande för att ange orsaken till returen på första, vår supportpersonal kommer att ge leveransadressen.

Var försiktig när du packar upp och packa dina produkter.

Bifoga en bit papper som innehåller följande information:

Vårt namn beställas på vår hemsida.

Ordernummer

Ange skälet för att returnera artikeln

E-postadressen beställas på vår hemsida.

Vänligen sätta detta papper, och utrustningen som ska returneras i ett paket, och e-post till oss. Ange spårningen numrerar när du har dem skickas tillbaka. Vi tar inte ansvar för att återlämna varor som går förlorade under transporten. Om du är intresserad, så rekommenderar vi att du skickar varan per rekommenderat brev och behålla bevis på utstationering.

Lös problemet

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att behandla din begäran eller klagomål att svara så fort som möjligt.

Back
Välkommen gingeroil.se, en helt ny värld för dem som älskar skor och väska! Här kan du köpa på nätet billiga skor och handväskor. Vi ger dig alltid snabb leverans, 30-dagars returpolicy, fri frakt. Vi som arbetar här älskar vårt arbete. Vi vill att så många som möjligt kommer att kunna köpa en viss modell av skor och handväskor höna hopp. Vårt mål är att förse dig med online på nätet billiga skor och handväskor, alltid bra kvalitet! De senaste trenderna inom våra köpare scouting bästa pris och köpa de bästa modellerna, är målet alltid att ge dig den snyggaste inom och maximal räckvidd. Det är en vecka till nyheter! Gå till en fest på fredag, avsaknaden av snygga partyväska och ett par trendiga högklackade skor? Du kommit rätt! I gingeroil.se hittar du ett stort utbud av billiga skor på nätet, du kan köpa flera par! Vi erbjuder också ett brett utbud av mode handväskor på nätet, du är säker på att hitta din favorit. För att säkerställa att du har tid att få dina varor innan fredag, du alltid snabb leverans, ger vi dig också fri frakt! Den vanligaste frågan är: "Hur vet jag detta mål ?!" Vi inser att - det kan vara svårt att köpa skor på nätet.

Köp Skor billigt online
upphovsrätt ©2017 www.gingeroil.se Drivs av Skor online - Köp dina skor - Skor på nätet